2012-02-01 08:29:39• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Rák - ne vitázzon barátaival

Napi horoszkóp február elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nehezen tud úrrá lenni változtatási kényszerén. Mielőtt újabb ugrásra készülne az ismeretlenbe, hallgassa meg társa, vagy üzlettársa, jóakarója érveit is. Nem szégyen az sem, ha a vetélytársaitól tanul. Csak maradjon tisztességes!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A délelőtt folyamán még a jegyében tartózkodó Hold hatására szokatlan flörtölésbe kezdhet. Meglehet, még a saját társát is megpróbálja elcsábítani. Nem baj, csak legyen a másiknak is kedvére. A szerelem nagyon kreatívvá teszi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha a karrierje építésén töri a fejét, akkor a női főnökökre most jobban alapozhat, mint a férfiakra. A segítség néha kifejezetten onnan jön, ahonnan nem is számított volna rá. Ne bízzon semmit a véletlenre, fedje fel vágyait!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A baráti kapcsolatai sokkal többet jelentenek önnek annál, semhogy holmi ostoba viták miatt feladná őket. Ezt vegye figyelembe, mielőtt kenyértörésre kerülhet sor. Mosolyszünet lehet. De a jó többet nyom a latban, mint a rossz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A karrierépítés és a család talán most kevésbé férnek össze, mint valaha. Mégis, meg kell értetnie a családjával, hogy az ő érdekükben is lett olyan törtető. Szokatlanul jó lehetőségei vannak, éljen velük! A család majd megbékél.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Apróságokból nem kell nagy bajt kavarnia. Legyen higgadtabb, és vegye elő jól ismert humorérzékét. Szereti és becsüli önt a társa, ezt tartsa észben, mielőtt nekiugrana kicsinyeskedőn. A meleg szív mindent megért.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Köhögőssé, taknyossá válhatott az utóbbi időben. Ha eddig nem tette volna, ideje lenne kicsit jobban odafigyelni az egészségére. A hűtő Szaturnusz hatását ellensúlyozhatja a meleg fürdő és a szaunázás. Vegyen masszázsbérletet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha eddig nem élt volna vele, akkor ma biztosan találkozhat álmai asszonyával / emberével. De az is előfordulhat, hogy ma végre a szokott társában találja meg az idillt. Persze ehhez csendre, és meghittségre is szükségük van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Mindig ön viseli a terheket, de ez így nem mehet tovább. Vegye elő a kurázsiját, és üljön le egy építő jellegű beszélgetésre a családjával. Néha még az sem árt, ha kissé megemeli a hangját. Van, hogy csak ebből értenek.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Boldogító órákat hozhat önnek egy új szerelem. A régi biztosan nem segít már, a lemondás viszont igen. Az élet mindig az újban nyer frissességet. Persze, ha közös gyermekeik vannak, akkor meggondolandó. Hisz, meddig új az új?

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Szervezős, tervezős, beszélgetős időszakot él át. A racionális dolgok most fontosabbak, mint az érzelmiek. Sőt, az utóbbiak szinte riasztják is. Pedig, ha nem törődik a szeretteivel, az ön energiái is elfogynak. Hisz belőlük él.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kimerültnek érzi magát: így is van, hisz nagyon sok terhet vet magára, a dolgai már kezdenek elúszni. Mielőtt teljes lenne a káosz, próbálkozzon meg a selejtezéssel. Kezdheti mindjárt az otthonában. Engedje be a levegőt!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: